Майже 14,5 млн грн – збір до спеціального фонду держбюджету з початку поточного року від платників Дніпропетровщини

25 апр, 10:23

Протягом січня – березня збір до спеціально фонду державного бюджету від платників Дніпропетровської області склав майже 14,5 млн гривень. У порівнянні з відповідним періодом 2022 року надходження збільшились на понад 10,3 млн грн, або на 246,6 відсотків.
Нагадуємо, що в умовах дії воєнного стану платникам, щоб володіти актуальною податковою інформацією необхідний оперативний доступ до такої інформації.
ДПС активно удосконалює ІТ-технології у сфері адміністрування податків.
Одним з таких кроків стало впровадження нової версії вебпорталу ДПС, вхід до якого здійснюється за посиланням https://tax.gov.ua. Оновлений інтерфейс спрощує доступ до інформації, необхідної платникам для виконання податкових зобовʼязань. Інтерфейс вебпорталу побудовано на принципах простоти, логічності та доступності для усіх верств населення, включаючи людей із вадами зору. Завдяки покращеному пошуковому модулю вебпорталу користувачі зможуть швидко знайти необхідну інформацію. Також додано можливість підписатись на новини ДПС. Портал оптимізовано для використання на смартфонах та планшетах, поширення контенту в соціальних мережах, доступна англомовна версія вебпорталу.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271321.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua