Адміністративні послуги мобільного ЦОПу – для підопічних Покровського територіального центру соціального обслуговування

27 апр, 10:49

Працівниками Покровської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – Покровська ДПІ ГУ ДПС) нещодавно здійснено виїзд мобільного Центру обслуговування платників (мобільний ЦОП) для надання адміністративних послуг для підопічних, які є особами з інвалідністю, до відділення стаціонарного дозволу для постійного або тимчасового проживання Покровського територіального центру соціального обслуговування (далі – відділення Центру) Покровської територіальної громади (далі – ТГ) у Синельниківському районі з метою реалізації податкового сервісу щодо якісного надання адміністративних та інших послуг, які вкрай важливі для реалізації прав та обов’язків платників податків.
Виїзд мобільного ЦОПу здійснено під керівництвом начальника Покровської ДПІ ГУ ДПС Світлани Шевцової та за участі працівників податкової інспекції.
Під час зустрічі Шевцова Світлана акцентувала увагу присутніх громадян та працівників відділення Центру, що мобільний ЦОП створено з метою забезпечення зручних та доступних умов для отримання послуг та сервісів платниками, особливо громадянами з інвалідністю. Надала роз’яснення: щодо переваг користування безкоштовними електронними сервісами ДПС України (далі – ДПС), зокрема Електронним кабінетом; з актуальних питань податкового законодавства у частині земельного податку з юридичних осіб для працівників відділення Центру.
Фахівці Покровської ДПІ ГУ ДПС ознайомили присутніх з переліком адміністративних послуг, які можна отримати у мобільному ЦОПі, переліком документів, що потрібні для їх отримання, а також про режим роботи ЦОПу податкової інспекції та контактні номери телефонів, за якими можна отримати роз’яснення з питань, що належать до компетенції податкової служби.
У ході проведення заходу працівникам Центру Покровської ТГ роздані брошури, листівки інформаційно-роз’яснювального характеру ГУ ДПС, ознайомлено їх зі сторінками «Державна податкова служба України» та «ДПС у Дніпропетровській області» у соціальній мережі Facebook та Telegram-каналом ДПС України.
Фахівцями податкової інспекції, задіяними у роботі мобільного ЦОПу прийнято 10 заяв про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків за формою № 5ДР.
Працівники Центру подякували податківцям за проведений виїзд мобільного ЦОПу та висловили бажання спілкуватися і надалі з питань отримання адміністративних та інших послуг, а також сервісів ДПС.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271403.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua