Протягом перших трьох місяців поточного року місцеві бюджети Дніпропетровщини отримали понад 4,5 млн грн частини чистого прибутку

27 апр, 10:56

У січні – березні 2023 року до місцевих бюджетів Дніпропетровської області надійшло понад 4,5 млн грн частини чистого прибутку. Надходження збільшились порівняно з аналогічним періодом 2022 року майже на 3 млн грн, або на 178,8 відсотків. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш.
Керівник податкової служби Дніпропетровщини нагадала, що змінами до частини п’ятої ст. 11 та частини третьої ст. 11 прим.1 Закону України від 21 вересня 2006 року № 185-V «Про управління об’єктами державної власності» із змінами передбачено подання господарськими товариствами з державною часткою у статутному капіталі та державними унітарними підприємствами і їх об’єднаннями до контролюючого органу розрахунку частини чистого прибутку (доходу), дивідендів на державну частку у порядку та строки, встановлені Податковим кодексом України (далі – ПКУ).
Також для платників частини чистого прибутку (доходу), дивідендів на державну частку передбачена відповідальність у порядку, встановленому ПКУ, за неподання або несвоєчасне подання до контролюючих органів розрахунку частини чистого прибутку (доходу), дивідендів на державну частку та за порушення правил нарахування та сплати (перерахування) цих платежів.
Дякуємо платникам за сумлінне виконання своїх податкових обов’язків!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271413.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua