Відбулась онлайн-зустріч керівництва податкової служби Дніпропетровщини з членами Асоціації платників податків України

01 май, 10:21

Взаємодія з платниками податків відіграє важливу інформаційно-комунікативну роль у діяльності податкової служби Дніпропетровщини. Головне управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) постійно працює у напрямку оперативної проінформованості платників щодо норм податкового законодавства та порядку їх застосування.
Днями на базі комунікаційної податкової платформи ГУ ДПС відбулась чергова зустріч податківців з платниками податків – членами Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Дніпропетровській області (далі – АППУ) за участі очільниці податкової служби області Федаш Наталі та заступника начальника ГУ ДПС Леонова Валерія.
Тема заходу – воєнний стан: особливості декларування громадянами доходів, отриманих впродовж 2022 року; предзаповнення податкових декларацій про майновий стан і доходи – новий сервіс Електронного кабінету; заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції за новими правилами.
В обговоренні приймали участь керівники управлінь ГУ ДПС: інформаційної взаємодії, податкових сервісів, економічного аналізу.
Під час семінару податківці надали ґрунтовні відповіді на запитання учасників спілкування.
Підтримка принципової позиції АППУ щодо забезпечення конструктивного діалогу платників податків з владою з усіх актуальних питань, а також активна участь громадськості у роботі з підвищення рівня знань платників через проведення спільних заходів – у фокусі уваги податкової служби Дніпропетровщини.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271479.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua