Мобільний ЦОП з адміністративними послугами для мешканців Новопільської сільської територіальної громади

02 май, 10:27

Співробітниками Криворізькою південної ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) з метою забезпечення сервісного обслуговування фізичних осіб – платників податків нещодавно здійснено виїзд мобільного Центру обслуговування платників (ЦОП) до Управління соціального захисту населення Новопільської сільської територіальної громади (далі – ТГ).
Виїзд мобільного ЦОПу забезпечено за участі заступника начальника ГУ ДПС Валерія Леонова (у режимі відеозв’язку), фахівців Криворізької південної ДПІ ГУ ДПС та Криворізького відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС.
Валерій Леонов проінформував присутніх, що сервісне обслуговування платників, зокрема надання адміністративних послуг, здійснюється органами ДПС незалежно від місця обліку платника податків; звернув увагу на основні напрямки роботи мобільного ЦОПу та повідомив про порядок надання адміністративних послуг.
Під час зустрічі заступник начальника Криворізької південної ДПІ ГУ ДПС Тетяна Степанова проінформувала про електронні сервіси ДПС України та про переваги користування електронним сервісом «Електронний кабінет»; про можливість отримання у Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту кваліфікованого електронного підпису у відокремленому пункті реєстрації, розташованому у приміщенні ЦОПу Криворізької південної ДПІ ГУ ДПС.
Учасників зустрічі ознайомили з переліком адміністративних послуг, що надаються ЦОПом, а також з можливістю отримання податкових послуг на порталі «ДІЯ».
Акцентовано увагу на порядку використання РРО/програмних РРО та можливостях застосування суб’єктами господарювання, як апаратних, так і програмних РРО; особливостях розрахунку мінімального податкового зобов’язання платників єдиного податку.
Учасники зустрічі отримали відповіді на актуальні запитання та інформацію щодо режиму роботи ЦОПів, що функціонують на території м. Кривого Рогу.
За результатом роботи мобільного ЦОПу співробітниками Криворізької південної ДПІ ГУ ДПС від фізичних осіб прийнято: 5 заяв за формою № 5ДР; 3 заяви за формою № 1ДР; 2 заяви за формою № 10ДР; заява про застосування спрощеної системи оподаткування та податкова декларація про майновий стан і доходи.
Робота мобільного ЦОПу пройшла в атмосфері ділового партнерства. Відвідувачі висловили подяку та сподівання на подальшу співпрацю.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271536.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua