Податківці Дніпропетровщини пригостили військовослужбовців

04 май, 11:16

Відчуття родинного затишку, миру і злагоди є дуже важливим для людини. Особливо нині! Війна. Вона увірвалась у наше мирне життя, повномасштабно змінила долі більшості з нас: відірвала від дому, родини, звичних справ.
Наші мужні захисники і захисниці здійснюють неймовірне – успішно протистоять ворожій навалі. І їм, знаходячись так далеко від рідного дому, надзвичайно важливо відчувати нашу увагу і турботу.
Саме з такими думками податківці Дніпропетровщини продовжують започатковану торік ініціативу з підтримки військовослужбовців. Ми прагнемо, щоб наші оборонці відчували, що про них не забувають і чекають вдома живими та здоровими.
Теплі слова і зроблені з душею вироби передав колектив податківців на чолі з керівницею податкової служби області Федаш Наталею на передову захисникам.
«Низький уклін Вам за Вашу відвагу, хоробрість та витримку. Ви – наші герої! Ми прагнемо, щоб Ви завжди відчували нашу постійну підтримку та піклування. І сьогодні ми завітали до Вас, щоб разом з теплом та любов’ю наших сердець трішечки порадувати Вас смачненьким. Головне – будьте живі та здорові! Нехай ангели-охоронці завжди будуть Вашими захисниками та помічниками!», – зазначила очільниця податкової служби Дніпропетровщини.
Слава Україні!
Героям слава!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271627.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua