Мобільний ЦОП: адміністративні послуги для мешканців Степового старостинського округу Гречаноподівської територіальної громади

04 май, 11:19

Для реалізації якісного та своєчасного сервісу працівниками Широківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – Широківська ДПІ) нещодавно здійснено виїзд мобільного Центру обслуговування платників (ЦОП) на територію Степового старостинського округу Гречаноподівської територіальної громади (далі – ТГ).
У роботі мобільного ЦОПу прийняли участь фахівці Широківської ДПІ.
Під час заходу акцентовано увагу платників на перевагах користування безкоштовними електронними сервісами ДПС України, зокрема «Електронним кабінетом»; надані роз’яснення щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – декларація), а саме: одноосібникам, які мають у власності земельні ділянки для товарного виробництва. Працівниками податкової інспекції прийнято 84 декларацій від «одноосібників».
Також платникам надані усні консультації щодо сплати та надання пільг з питань оподаткування нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки, із земельного податку та розрахунку мінімального податкового зобов’язання.
Робота мобільного ЦОПу пройшла в атмосфері ділового партнерства та взаємоповаги.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271630.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua