Податок на прибуток підприємств: місцеві бюджети Дніпропетровщини з початку поточного року отримали майже 156 млн гривень

05 май, 10:29

У січні – квітні 2023 року до місцевих бюджетів Дніпропетровської області надійшло майже 156 млн грн податку н прибуток підприємств. Порівняно з січнем – квітнем 2022 року  надходження збільшились на понад 40,4 млн грн, або на 35 відсотків. Про це повідомив заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валерій Леонов.
Валерій Леонов нагадав, що для цілей оподаткування податком на прибуток до підприємств, основною діяльністю яких є виробництво сільськогосподарської продукції, належать підприємства, дохід яких від продажу сільськогосподарської продукції власного виробництва за попередній податковий (звітний) рік перевищує 50 відсотків загальної суми доходу. Сільськогосподарські товаровиробники, які є юридичними особами, для цілей оподаткування можуть перебувати на загальній системі оподаткування, що передбачає сплату податку на прибуток підприємств або на спрощеній системі оподаткування, обліку та звітності зі сплатою єдиного податку.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271677.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua