Платформа United24 за рік зібрала понад $325 мільйонів для України

08 май, 17:30

За рік роботи на фандрейзинговій платформі United24 вдалося зібрали понад $325 млн на допомогу Україні. Про це повідомляє міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram.

«За цей час на рахунки НБУ надійшло понад $325 млн внесків від міжнародних компаній та українського бізнесу, благодійних організацій, світових зірок і простих людей зі 110 країн світу. Маємо 15 амбасадорів», — заявив Федоров.

Що придбали за ці кошти
За словами президента України Володимира Зеленського, за кошти, акумульовані через платформу, профільні міністерства придбали 176 машин швидкої допомоги, а також сотні одиниць медичного обладнання та амуніції для українських захисників.

Також придбали першу в Україні машину для розмінування, законтрактували понад 3839 БПЛА/комплексів БПЛА, відбудували 11 мостів на деокупованих Миколаївщині й Херсонщині та започаткували перший у світі флот морських дронів.

Нагадаємо
Раніше «Мінфін» писав, що Кабінет міністрів запустив відбудову перших 18 багатоквартирних будинків за гроші, зібрані на фандрейзинговій платформі United24.

Роман Мирончук

Інф. minfin.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271695.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua