Податкова служба Дніпропетровщини і Університет митної справи та фінансів підписали Договір про співпрацю

08 май, 10:21

З метою встановлення та розвитку співробітництва щодо здійснення підготовки і підвищення кваліфікації фахівців, проведення роз’яснювальної роботи з молоддю, як майбутніми платниками, зокрема, з питань податкового законодавства, важливості сумлінної сплати податків та зборів, днями очільниця податкової служби Дніпропетровської області Федаш Наталя і ректор Університету митної справи та фінансів (УМСФ) Бочаров Дмитро підписали Договір про співпрацю (далі – Договір).
Федаш Наталя акцентувала: «Наша мета – це не тільки популяризація професії податківця та створення умов для якісної підготовки кадрів. Це також і проведення просвітницької діяльності у сфері оподаткування, формування та підвищення рівня податкової культури майбутніх платників, виховання покоління обізнаних громадян».
Під час заходу учасники обговорили плани проведення зустрічей, лекцій тощо за участі фахівців Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС); щорічну практику студентів УМСФ на базі підрозділів податкової служби області – як вектори подальшої комунікації.
За словами керівниці ГУ ДПС, підписання Договору сприятиме досягненню спільних цілей та посилить імпульс для подальшої плідної співпраці.
У податковій службі очікують на молодих працівників, які привнесуть нові креативні ідеї та бачення. Натомість податківці готові поділитися з ними досвідом та допомогти визначитися з вибором майбутньої професії.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271710.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua