Акції Virgin Galactic Бренсона додали 24%

14 май, 10:00

Акції американської космічної компанії Virgin Galactic мільярдера Річарда Бренсона зросли на 24,4% — до $4,49 на початку торгів на Нью-Йоркській фондовій біржі.

Що відбувається на ринку
Зростання Virgin Galactic, що спеціалізується на космічному туризмі, спостерігалося після її повідомлення про те, що у травні відбудеться випробувальний політ за участю чотирьох осіб. Він стане останнім випробуванням системи космічних польотів. Компанія Virgin Galactic планує перший комерційний політ наприкінці червня.

Нагадаємо
Компанія Річарда Бренсона Virgin Galactic кілька разів відкладала початок комерційних польотів з туристами, у тому числі через брак персоналу, проблеми з ланцюжком поставок та плани щодо вдосконалення космічного корабля та літака-носія.

Стартап розчаровував інвесторів, переносячи запуски, заплановані на третій, а потім четвертий квартал 2022 року. Торік у травні Virgin Galactic в черговий раз перенесла початок комерційних польотів на перший квартал 2023 року, а в січні — на другий квартал 2023 року.

Чистий збиток Virgin Galactic у 2022 році склав $500 млн у порівнянні з чистим збитком у $353 млн у 2021 році. Збиток зріс на 42%, порівняно з 2021 роком.

Інф. minfin.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271778.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua