Податківцями Дніпропетровщини проведено зустріч з представниками підприємства аграрного сектору

15 май, 12:12

Днями, за зверненням платника на комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) фахівці податкової служби області під головуванням заступника начальника ГУ ДПС Леонова Валерія провели онлайн-зустріч з представниками фермерського господарства Новомосковщини.
Під час зустрічі розглянуті питання, що надійшли від аграріїв, стосовно зупинення реєстрації податкових накладних та практики врахування таблиць даних платника податку на додану вартість (далі – Таблиці), що регулюються Порядком зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, який затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року № 1165 (із змінами).
Податківцями надані змістовні відповіді на запитання, а також рекомендації щодо правильності заповнення Таблиць та уникнення помилок при їх поданні.
Господарники підкреслили ефективність конструктивного діалогу з податківцями та зацікавленість у продовженні подальшого співробітництва.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271904.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua