Вишиванка – це однострій нашої перемоги

19 май, 10:27

Всесвітній день вишиванки традиційно відзначається щорічно у третій четвер травня. Вишиванка є символом нашої України, символом незламності та нескореності усього нашого українського народу.
Позитивний настрій, яскраві враження та безліч гарних емоцій – цим відзначилося свято у Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС).
За ініціативою очільниці ГУ ДПС до Дня вишиванки проведено конкурс «Вишиванка – це однострій нашої перемоги!».
І 18.05.2023 підведені його підсумки.
Податківці творчо підійшли до участі у конкурсі та провели фотосесії у вишитому українському одязі. Образів у національному стилі було неймовірно багато. Всі конкурсанти виглядали яскраво, красиво та креативно, чим підкреслили, що чудово знаються на українських традиціях.
Звертаючись до колективу, керівниця ГУ ДПС сказала: «Вітаю Вас з народним святом – Днем вишиванки. Уже другий рік це важливе для українського народу свято ми відзначаємо у непрості для країни часи. Саме вишиванка – невід’ємна складова нашої культурної спадщини, що єднає українців крізь простір та час. Це свято ще більше об’єднує нас на шляху до перемоги».
За результатами незалежного голосування на нашій офіційній сторінці у Фейсбук визначена найкраща світлина, а отже – колектив-переможець.
І це – Криворізька південна державна податкова інспекція.
Усім, хто долучився до заходу, щира подяка.
З Всесвітнім днем вишиванки!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/272071.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua