Взаємодія з органами місцевої влади та бізнесом продовжується: робочий візит до міста Павлограда

19 май, 10:29

Партнерство і співробітництво – одні з головних пріоритетів діяльності Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС).
З метою посилення взаємодії податкової служби області з органами місцевого самоврядування та бізнесом ГУ ДПС втілює ефективні форми співпраці.
Днями керівництвом ГУ ДПС у Павлоградській районній державній адміністрації (далі – РДА) проведено робочу зустріч з головою Павлоградської РДА та головами територіальних громад Павлоградського району Дніпропетровської області.
На зустрічі за участі керівників управлінь ГУ ДПС: оподаткування фізичних осіб, інформаційної взаємодії, податкових сервісів, організації роботи та Павлоградського відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб обговорювались нагальні питання стосовно наповнення місцевих бюджетів і заходи підтримки їх фінансової стабільності, зокрема в умовах дії воєнного стану. Йшлося про залучення додаткових резервів шляхом визначення нових джерел.
У рамках програми робочої поїздки команда податківців відвідала регіональне підприємство харчової промисловості. Діалог відбувся з актуальних питань, які виникають під час ведення господарської діяльності підприємства.
Посадовці запевнили представників бізнесу, що податкова служба області завжди готова до співпраці, взаємодії та відкритого діалогу. Ми сподіваємося на сумлінне виконання бізнесом обов’язку щодо сплати податків, зборів та платежів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/272073.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua