Wizz Air скоротить час для безкоштовної онлайн-реєстрації на рейс

08 июн, 18:00

Лоукостер Wizz Air анонсував скорочення часу для проходження безкоштовної онлайн-реєстрації для деяких пасажирів із 12 червня 2023 року. Про це повідомляє avianews.com.

За інформацією авіакомпанії, тепер зареєструватися на рейс і отримати посадковий талон можна буде в період від 24 до 3 години до часу вильоту за розкладом. Зараз цей термін становить від 48 до 3 годин до вильоту.

Кого стосуються нові правила
Нові правила стосуються пасажирів, які купили квитки за найдешевшими тарифами та не сплатили збір за вибір місця в літаку.

Однак, якщо мандрівник оплатив вибір місця або купив тариф з цією послугою, він зможе зареєструватися на рейс від 30 днів до 3 годин до часу вильоту.

Нові правила онлайн-реєстрації Wizz Air з 12 червня
Пасажири, які не обрали місце, мають безкоштовно зареєструватися на рейс онлайн у період від 24 до 3 години до вильоту. Якщо цього не зробити, за реєстрацію та отримання посадкового талону в аеропорту необхідно буде сплатити збір 40 євро.

Система реєстрації Wizz Air садить пасажирів навіть у рамках одного бронювання у випадковому порядку. Це означає, що якщо не вибрати місце, один пасажир може летіти в середині салону, а інший — у хвості.

Інф. minfin.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/272634.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua