Українська IT-компанія SoftServe поглинає Hoverstate з офісами в Італії та США

12 июн, 15:00

IT-компанія українського походження SoftServe анонсувала поглинання Hoverstate, компанію, яка спеціалізується на мобільній та веб розробці повного циклу. Про це повідомили в SoftServe. Hoverstate на сьогоднішній день має офіси в США та Італії.

Hoverstate має значний досвід у автоматизації процесів і є важливим партнером відомої low code платформи Pega, йдеться у повідомленні. Це поглинання підсилить технологічні можливості SoftServe на глобальному ринку. Клієнти обох компаній отримають доступ до прискорених процесів на основі хмарних технологій, аналітики даних, штучного інтелекту та машинного навчання.

За словами Кріса Бейкера, генерального директора SoftServe, придбання Hoverstate розширить набір інноваційних сервісів компанії і дозволить їм допомагати клієнтам оптимізувати процеси та знизити витрати в сучасному економічному середовищі.

Ярослав Любінець, співзасновник і голова Ради директорів SoftServe, додав, що приєднання Hoverstate відкриє нові можливості для розвитку компанії. Придбання Hoverstate зміцнює та розширює експертизу SoftServe в галузях охорони здоров'я, фінансів, біотехнологій, транспорту та логістики. Крім того, Hoverstate залишається сертифікованим партнером Pega, що надає рішення на базі платформи на глобальному ринку клієнтів.

В рамках цього поглинання стратегічний директор та керуючий партнер Hoverstate Роб Фавер і директор з інновацій та керуючий партнер Кюн Ан приєднаються до команди SoftServe.

Ярослав Жахалов

ЛIГАБiзнесIнформ


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/272664.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua