Підірвана ГЕС: біля Нікополя просіла залізниця, поїзди скасовані

13 июн, 10:40

Внаслідок підтоплення, яке виникло через розлив Каховського водосховища, поблизу Нікополя просіла ділянка із залізничним полотном. Приміські поїзди, які рухалися цим маршрутом, будуть скасовані на декілька днів.

Про це повідомляє "Укрзалізниця".

В "Укрзалізниці" наголосили, що завдяки уважності залізничників, трагедії вдалося уникнути, а приміські поїзди вчасно зупинити.

Для того, щоб залізничники відновили дану ділянку знадобиться до 3-х днів. В цей час приміські поїзди до Нікополя з Кривого Рога, Апостолова, Тимкова курсуватимуть лише до Чортомлика.

Між Чортомликом і Нікополем  курсуватиме безкоштовний автобус, а до Кривого Рогу призначать електропоїзд, який курсуватиме за наступним графіком: відправка з Чортомлика о 19:30, прибуття до Кривого Рога о 21:00.

Через це поїзди №76/75 Кривий Ріг — Київ зелізничники затримають орієнтовно на 50 хвилин, щоб люди змогли виконати пересадку.

Раніше повідомлялося, що на Миколаївщині у Снігурівському районі внаслідок підриву росіянами Каховської ГЕС було зруйновано та затоплено мости.

Через підрив ГЕС під загрозою затоплення опинилися території в Херсоні, а також у Херсонському, Бериславському та Скадовському районах області. Там оголошено ІІІ рівень небезпеки – червоний.

Тетяна Гойденко

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/272698.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua