У податковій службі Дніпропетровщини відбувся воркшоп для інститутів громадянського суспільства

12 июн, 10:21

До Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) надходить багато запитань від платників щодо нового Закону України від 11.04.2023 № 3050-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно» (далі – Закон № 3050).
За ініціативою в. о. начальника податкової служби області Федаш Наталі розпочато серію воркшопів, під час яких розглядатимуться практичні кейси з реалізації Закону № 3050.
Нещодавно проведено перший модуль низки вебінарів на тему «Закон № 3050: зміни в оподаткуванні екологічного податку та єдиного податку» для членів громадських організацій.
У заході прийняли участь члени Громадської ради при ГУ ДПС, представники інститутів громадянського суспільства регіону, а також  керівники структурних підрозділів та фахівці податкової служби області.
Учасники подякували податківцям за продуктивну й плідну зустріч, за надані інсайти стосовно вирішення нагальних питань, які постають перед суб’єктами господарювання в процесі діяльності.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/272707.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua