Онлайн-зустріч податківців Дніпропетровщини зі студентами ДДАЕУ

12 июн, 10:22

Фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) продовжують приймати участь в освітньому процесі студентської спільноти Дніпропетровщини.
Днями у рамках комунікаційної податкової платформи ГУ ДПС відбулась онлайн-зустріч зі студентами Дніпровського державного аграрно-економічного університету (ДДАЕУ) на тему «Податкова знижка за навчання».
У заході взяли участь в. о. начальника податкової служби області Федаш Наталя, представники управлінь ГУ ДПС: інформаційної взаємодії та оподаткування фізичних осіб, а також викладачі і студенти ДДАЕУ.
Федаш Наталя привітала учасників зустрічі та акцентувала увагу студентів на необхідності добре знати норми податкового законодавства, щоб стати затребуваним фахівцем на ринку праці.
«Податкова служба області відкрита до діалогу з молоддю. Ми завжди готові донести до вас важливі, цікаві та корисні знання у сфері податкового законодавства. Адже ви – наше обізнане, освічене та розвинуте майбутнє!» – наголосила керівниця податкової служби Дніпропетровщини.
Під час лекції податківці роз’яснили студентам значення поняття «податкова знижка», хто має право на її отримання та перелік витрат, дозволених до включення.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/272709.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua