Працівниками Павлоградської ДПІ за січень - травень 2023 року надано відвідувачам 5 180 адміністративна послуга

12 июн, 10:56

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє.
За січень - травень поточного року фахівцями Павлоградської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області платникам видано 2337 довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.
Зареєстровано 114 реєстраторів розрахункових операцій, 286 книг обліку розрахункових операцій.
Видано 160 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної податкової служби України.
Стати платником єдиного податку/внести зміни до Реєстру платників єдиного податку/анулювати реєстрацію платника єдиного податку виявили бажання 354 суб’єктів господарської діяльності, сформовано 661  витягів з реєстру платників єдиного податку.
З Державного реєстру фізичних осіб - платників податків видано 1 131 відомостей про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. 
Також звертаємо увагу платників на переважне отримання послуг в онлайн – режимі використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет» https://cabinet.tax.gov.ua.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/272722.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua