Нова керівниця Twitter Лінда Яккаріно розповіла про майбутнє соцмережі. Має стати надійним джерелом

14 июн, 14:00

Нова керівниця соцмережі Twitter Лінда Яккаріно окреслила свої плани щодо "Twitter 2.0.", після того, як прийняла посаду від Ілона Маска. Про це повідомляє BBC.

За її словами, компанія "має на меті стати найточнішим у світі джерелом інформації в режимі реального часу". Відтоді, як пан Маск купив Twitter минулого року, компанія зіткнулася з критикою щодо її підходу до боротьби з дезінформацією.

Минулого місяця компанія втратила керівника відділу з питань довіри та безпеки і вийшла з кодексу ЄС щодо дезінформації. У серії твітів, які також були надіслані електронною поштою працівникам, Яккаріно повторила мету пана Маска, що Twitter повинен трансформувати "глобальну міську площу".

Вона сказала, що це допоможе "рухати цивілізацію вперед через нефільтрований обмін інформацією та відкритий діалог про речі, які мають для нас найбільше значення".

Зараз Яккаріно контролює бізнес-операції Twitter, який намагається заробляти гроші, тоді як Маск залишається виконавчим головою і головним технічним директором компанії.

"Ми вважаємо, що Лінда має чітке бачення розвитку Twitter із великою кількістю дров, які можна зрубати, – сказав Деніел Айвз із Wedbush Securities. "Це чудовий перший крок, і вона знає, яке завдання стоїть перед Twitter, щоб монетизувати платформу, яка залишається "золотою гускою".

Ярослав Жахалов

ЛIГАБiзнесIнформ


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/272775.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua