Віднині інформацію про стан рахунку клієнти РайффайзенБанку можуть отримати по телефону

11 ноя, 14:17

Приватні власники поточних, депозитних, ощадних, карткових та кредитних рахунків Райффайзенбанку відтепер можуть отримувати інформацію про стан своїх рахунків по телефону довідкового центра банку. Нова послуга представника європейської сім’ї банків Райффайзен запроваджена на початку листопада. Для того, щоб скористатися нею, клієнту потрібно звернутися до закладу банку та підписати відповідну заяву. Послуга надається безкоштовно.
 
Довідковий центр Райффайзенбанку заснований більше двох років тому. Зараз у ньому позмінно цілодобово чергують 28 консультантів. У центрі можна отримати докладну інформацію про Райффайзенбанк та всі його послуги, а також провести попередній розрахунок кредиту на придбання житла чи автомобіля. Номер телефону довідкового центру: 8-800-300-0-500. Дзвінки зі стаціонарних телефонів в Україні – безкоштовні.
 
Райффайзенбанк Україна є стовідсотковим дочірнім банком Райффайзен Інтернешнл, холдингової компанії дочірніх банків Райффайзен Центральбанку (РЦБ) в Центральній та Східній Європі. РЦБ є центральною установою Австрійської Банківської Групи Райффайзен, найпотужнішої банківської групи в Австрії. Райффайзен Центральбанк працює в країнах Центральної та Східної Європи як на внутрішніх ринках та здійснює свою діяльність через Райффайзен Інтернешнл в 16 країнах регіону, де має 16 дочірніх банків з майже 2400 філіями.
 
За даними Асоціації українських банків (АУБ) на 1 жовтня 2005 року, Райффайзенбанк є 7-им найбільшим банком в Україні за розміром активів та за розміром кредитного портфелю, що становить понад 750 мільйонів євро. Банк обслуговує понад 4 тисячі різних за розмірами компаній та більше 55 тисяч фізичних осіб у 28 філіях та відділеннях на території України (у Бердянську, Дніпропетровську, Донецьку, Запоріжжі, Києві, Краматорську, Луганську, Львові, Миколаєві, Одесі, Харкові та Ужгороді). Постійно збільшується кількість представництв банку, які нині працюють в усіх обласних центрах України, а також у Білій Церкві, Кривому Розі, Кременчуці та Іллічівську.
Margarita Drobot Public Relations Raiffeisenbank Ukraine
 
Инф. aub

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/2728.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua