Французькі колеги підтримують ДПС у реалізації євроінтеграційного курсу України

14 июн, 10:18

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує, що ДПС України на вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/683563.html повідомила.
Роботу податкових органів країн ЄС у сфері оподаткування та адміністрування податку на додану вартість презентували представникам ДПС під час онлайн-семінару колеги з Головного управління державних фінансів Французької Республіки. Зокрема, податківці ознайомилися з нормами національного законодавства Франції, його спільними рисами та відмінностями порівняно із законодавством ЄС.
Другою темою семінару були питання щодо організації податкового контролю, його завдань та планування, сегментації платників, проблем та перспектив аналізу даних, боротьби із шахрайством в ЄС та обміну даними між його країнами-членами.
Вивчення практичних аспектів роботи колег з Французької Республіки – країни з великим історичним досвідом у розвитку європейських цінностей і постійному вдосконаленні європейських практик сприяє досягненню ДПС стратегічних завдань у сфері євроінтеграції, виконанню кроків, необхідних для набуття членства Європейського Союзу, а також імплементації в законодавство України положень актів ЄС з питань податку на додану вартість та протидії практикам ухилення від сплати податків.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/272804.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua