Спеціальне використання води: місцеві бюджети Дніпропетровщини з початку року поповнились рентною платою майже на 60 млн гривень

16 июн, 10:29

У січні – травні 2023 року надходження рентної плати за спеціальне використання води (далі – рентна плата) від платників Дніпропетровської області до місцевих бюджетів склали майже 60 млн грн, що порівняно з відповідним періодом 2022 року на понад 19,4 млн грн, або майже на 48 відсотків більше.
Дякуємо платникам за підтримку економічного фронту!
Нагадуємо, що базовий податковий (звітний) період для рентної плати дорівнює календарному кварталу. Податкові декларації з рентної плати подаються платниками до контролюючих органів протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу за місцем податкової реєстрації згідно з п.п. 257.3.4 п. 257.3 ст. 257 Податкового кодексу України.
Сума податкових зобов’язань з рентної плати, визначена у податковій декларації за податковий (звітний) квартал, сплачується платником до бюджету протягом 10 календарних днів після закінчення граничного строку подання такої податкової декларації.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/272882.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua