У податковій службі Дніпропетровщини триває низка воркшопів з питань податкового законодавства

19 июн, 09:42

Податківці Головного управління ДПС у Дніпропетровські області (далі – ГУ ДПС) продовжують роз’яснювальну діяльність стосовно норм Закону України від 11.04.2023 № 3050-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно» (далі – Закон № 3050), що набув чинності 06 травня 2023 року.
Воркшоп – саме той формат навчального заходу, ефективність якого полягає в отриманні практичних навиків застосування податкового законодавства.
Днями проведено черговий модуль низки воркшопів, розпочатих за ініціативою в. о. начальника податкової служби області Федаш Наталі, на тему «Закон № 3050: зміни в оподаткуванні платою за землю та податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» для представників інститутів громадянського суспільства.
Податкова служба області завжди відкрита до діалогу з представниками бізнесу та громадськості, постійно вдосконалюючи та використовуючи прогресивні формати комунікації з платниками.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/272920.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua