Резидент Дія Сіті – платник податку на прибуток підприємств на загальних підставах отримав майно у платника єдиного податку: коригування фінансового результату

19 июн, 09:48

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області нагадує.
Відповідно до п.п. 141.10.3 п. 141.10 ст. 141 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) юридична особа, яка внесена до реєстру Дія Сіті, але не подала заяву про перехід на оподаткування як резидента Дія Сіті – платника податку на особливих умовах вважається резидентом Дія Сіті – платником податку на загальних підставах.
Підпунктом 140.5.17 п. 140.5 ст. 140 ПКУ встановлено, що фінансовий результат податкового (звітного) періоду збільшується на суму вартості майна, робіт, послуг (крім роялті), придбаного (придбаних) резидентом Дія Сіті – платником податку на прибуток підприємств на загальних підставах у платників єдиного податку протягом податкового (звітного) року, в розмірі, що перевищує 20 відс. суми витрат від будь-якої діяльності, визначених за показниками Звіту про фінансові результати (Звіту про сукупний дохід) за попередній річний звітний період. При цьому до витрат від будь-якої діяльності, визначених за показниками Звіту про фінансові результати (Звіту про сукупний дохід), включаються витрати, пов’язані з операційною, фінансовою та інвестиційною діяльністю.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/272926.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua