Податкові відомства України та Франції продовжують співпрацю з обміну успішними практиками

21 июн, 16:21

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області звертає увагу на наступне.
Роботу ДПС під час війни, заходи з кібербезпеки та кризового управління податкової служби презентувала цього разу очільниця ДПС у рамках співпраці з французькими колегами. Це вже не перша зустріч з представниками Франції. Ця онлайн-презентація була проведена на прохання Генерального директора Головного управління державних фінансів Французької Республіки Жерома Фурнеля. Адже європейці вважають надзвичайно корисним український досвід ефективної роботи державного органу в кризових умовах. Про позитивні практики у функціонуванні ДПС під час воєнного стану, розвиток Служби, незважаючи на виклики сьогодення, та стабільність в роботі послухали також близько 200 представників регіональних підрозділів податкового відомства Франції.
 «Податкова система є однією з ключових складових економіки країни. Проблеми у цій сфері потребують швидкого врегулювання, оскільки в іншому разі вони сповільнюють розвиток держави та порушують економічну спроможність. Тож, незважаючи на складну ситуацію, гострі питання, які постали, та стресові умови роботи, ДПС продовжує не тільки виконувати визначені завдання, а й реформується та розвивається», – зазначила в. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко.
Під час заходу також були презентовані реформи, успішно реалізовані проєкти, напрями цифровізації, кейси з комунікації з платниками податків, впроваджені з початку повномасштабного вторгнення РФ на територію України. Це вчергове підтверджує, що єдність, сила та підтримка партнерів дозволяє не тільки долати ворога на фронті, тримати тил, але й розвиватися та вдосконалюватися.
У ході зустрічі сторони також ще раз підкреслили важливість продовження співпраці у визначених раніше сферах.
Інформація розміщена на вебпорталі ДПС України за посиланням

https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/685088.html


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/272934.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua