Шановний платник

22 июн, 20:23

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування -  Павлоградський регіон) нагадує, що юридичні та фізичні особи – суб’єкти  підприємницької діяльності при виплаті заробітної плати найманим працівникам зобов’язані дотримуватися норм чинного законодавства про працю!
Наголошуємо, що офіційне оформлення працівників, своєчасна сплата податків, зборів і єдиного внеску – запорука соціальних гарантій працюючих, а для бізнесу – позитивний імідж та репутація надійного партнера, гарантія процвітання і примноження прибутків!
Задекларована праця сьогодні – найкраща підтримка наших воїнів ЗСУ!
Також звертаємо увагу, що кожен громадян, який надає нерухоме майно (квартиру)и, будинок(ки), кімнату(и), гаражі(і), дачний(ні) будинок(ки) тощо)                                                в довгострокову або добову оренду іншій  фізичній особі, має подати податкову декларацію про майновий стан і доходи та сплатити з отриманого доходу податок на доходи фізичних осіб за ставкою 18% та військовий збір за ставкою 1,5%.
У разі надання нерухомості в оренду протягом 2023 року необхідно:
до 01.05.2024 подати податкову декларацію про майновий стан і доходи;
щоквартально (10.05.2023, 09.08.2023, 09.11.2023, 09.02.2024) сплатити задекларований податок на доходи фізичних осіб та військовий збір.
Надаєш нерухомість в оренду – виконай конституційни обов’язок – задекларуй свій дохід!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/272970.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua