J.P. Morgan співпрацює з Укрфінжитло для розвитку іпотечного кредитування в Україні

23 июн, 00:02

J.P.Morgan, один із найбільших фінансових холдингів світу, об’єднав зусилля з європейською дочкою консалтингової компанії Alvarez & Marsal та Укрфінжитло для розвитку іпотечного кредитування в Україні. Співпраця спрямована на залучення фінансування від іноземних інвесторів шляхом випуску іпотечних облігацій та сек’юритизації. У рамках партнерства J.P. Morgan надасть практичні рекомендації, а Alvarez & Marsal запропонує консультаційну допомогу та вивчить можливості фінансування від міжнародних фінансових організацій та іноземних інвесторів у майбутньому. Основна увага приділяється підвищенню прозорості та масштабованості ринку іпотечного кредитування в Україні.

Стратегічна співпраця передбачає підтримку аналізу структури «Укрфінжитло» та вибору оптимальних моделей фінансування, зокрема «єОселе» — інноваційного цифрового продукту у фінансовому секторі України. Завдяки повністю оцифрованому процесу подачі заявок і практиці вільних від корупції yeOsele пропонує зручність і прозорість. Очікується, що залучення світових партнерів до ринку іпотечного кредитування країни значно сприятиме зусиллям з відновлення України. Голова правління «Укрфінжитло» Євген Мецгер висловив упевненість у позитивних результатах співпраці та її впливі на розвиток країни.

Меморандум про співпрацю було підписано під час міжнародної конференції з питань відновлення України (URC 2023) і засвідчено Першим віце-прем’єр-міністром – Міністром економіки Юлією Свириденко. Партнерство між J.P. Morgan, Alvarez & Marsal та Укрфінжитло знаменує собою важливий крок вперед у зміцненні сектору іпотечного кредитування в Україні та залученні іноземних інвестицій для відновлення та розвитку країни.

http://e-finance.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/272975.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua