Навчальні заходи у форматі воркшоп: у податковій службі Дніпропетровщини відбувся черговий вебінар

23 июн, 09:57

Отримання платниками практичних навиків застосування податкового законодавства від податківців Дніпропетровщини відбувається на постійній основі.
Питання зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування (ПН/РК) в Єдиному реєстрі податкових накладних (ЄРПН) і наразі є актуальним.
Днями у Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) відбувся вебінар, присвячений змінам, внесеним до постанови Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року № 1165 постановою Кабінету Міністрів України від 02 червня 2023 року № 574, що набере чинності 08.07.2023.
У заході прийняли участь очільниця податкової служби області Наталя Федаш, фахівці ГУ ДПС та члени громадських організацій Дніпропетровщини.
Зустрічі представників громадськості та бізнесу з фахівцями профільних підрозділів податкової служби Дніпропетровщини на регулярній основі дозволяють розглядати і вирішувати різні нагальні питання з урахуванням всіх особливостей і обставин.
Предмет обговорення на вебінарі – реєстрація ПН/РК в ЄРПН. Зокрема, увагу приділено автоматичній реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в ЄРПН та порядку розгляду скарг платників.
Інформаційна співпраця з питань інформування платників про законодавчі новації сприяє обізнаності платників, а отже – і відновленню економічної активності у регіоні.
А відкритий діалог платників і податківців – це той стимул, який в сьогоднішніх умовах допомагає бізнесу продовжувати працювати у рамках законодавства і сумлінно сплачувати податки.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/272978.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua