Amazon збільшить свої інвестиції в Індію до $26 мільярдів до 2030 року

26 июн, 15:00

Компанія Amazon заявила, що збільшить свої інвестиції в Індію до $26 млрд до 2030 року, додавши ще $6,5 млрд. Про це повідомляє Reuters.

Про збільшення запланованих інвестицій заявив генеральний директор компанії Енді Джессі під час зустрічі з прем'єр-міністром Індії Нарендра Моді в США.

Раніше Amazon оголосив про інвестиційний план у розмірі $6,5 млрд, в основному для розвитку свого бізнесу електронної комерції, де він конкурує з Flipkart Walmart і Reliance Retail мільярдера Мукеша Амбані.

Інвестиції, оголошені гігантом електронної комерції під час поїздки Моді, сприяють іншим компаніям, зокрема американському виробнику напівпровідникових інструментів Applied Materials і фірмі мікросхем пам’яті Micron Technology, які взяли на себе зобов’язання під час державного візиту прем'єр-міністра Індії.

Моді та Джессі говорили про підтримку індійських стартапів, створення робочих місць, уможливлення експорту та розширення можливостей окремих осіб і малого бізнесу для конкуренції у всьому світі, йдеться в публікації в блозі Amazon.

Інф. minfin.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273008.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua