Уряд розподілив 23,5 млрд грн на проекти відновлення - Шмигаль

28 июн, 09:00

Український уряд вже розподілив 23,5 млрд гривень на різноманітні проекти відновлення країни. В цей час в Фонді з ліквідації наслідків збройної агресії РФ накопичено майже 62 млрд гривень. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду 27 червня.

Денис Шмигаль зазначив, що 4,4 млрд гривень було виділено на програму "єВідновлення", а 6,6 млрд гривень - на відбудову критичної інфраструктури. Крім того, 1,5 млрд гривень було спрямовано на створення нових водогонів, що забезпечать постраждалі міста на Півдні питною водою. Ще 1 млрд гривень було виділено на відновлення пошкоджених та зруйнованих об'єктів після теракту на Каховській ГЕС.

Прем'єр-міністр відзначив, що незважаючи на виділені кошти, проекти рухаються занадто повільно. Він закликав керівників центральної виконавчої та місцевої влади підкреслив, що відновлення постраждалих регіонів має бути пріоритетом, оскільки люди чекають на допомогу.

Завдяки розподіленим коштам, уряд сподівається прискорити процес відновлення та допомогти постраждалим людям повернутися до нормального життя.

e-news.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273098.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua