Favbet Foundation надала 130 автомобілів Збройним силам України

03 июл, 16:30

За підтримки благодійного фонду Favbet Foundation Збройні сили України та інші сили оборони вже отримали 130 автомобілів для виконання бойових завдань на передовій, повідомили представники фонду.

130-тий автомобіль був переданий бійцям-мінометникам, які знаходяться на сході країни.

Для них було надано мікроавтобус Volkswagen Transporter.

"Сьогодні кожне авто для ЗСУ - це більше врятованих життів наших захисників і ліквідованих окупантів. Процес пошуку, купівлі і підготовки машин для ЗСУ не зупиняється ні на хвилину. Сьогодні ми подолали відмітку в 130 авто і працюємо далі - до перемоги", - зазначив президент Favbet Foundation Андрій Матюха.

Нагадаємо, загалом за підтримки Favbet Foundation Збройні сили України вже отримали понад 80 дронів та сотні одиниць високотехнологічного обладнання.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення загальна допомога, надана Збройним силам України та іншим силам оборони, складає понад 80 мільйонів гривень.

Ця благодійна допомога від Favbet Foundation є важливим внеском у зміцнення обороноздатності країни та підтримку українських військових у їхній героїчній боротьбі на сході України. Засоби та техніка, які надаються, є важливими для виконання бойових завдань та забезпечення безпеки нашої країни. Допомога від Favbet Foundation підтверджує важливість громадської підтримки та співпраці між владою, бізнесом та громадськістю у забезпеченні національної безпеки та обороноздатності.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273151.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua