Bolt розширил свої послуги прокату електросамокатів

04 июл, 10:20

З 1 липня компанія Bolt розширила свої послуги прокату електросамокатів у місті Дніпро. Цю новину оголосили представники компанії у своєму офіційному заявленні.

Щоб скористатися послугою прокату, користувачам необхідно завантажити додаток Bolt з App Store або Google Play, перейти до розділу з електросамокатами, знайти доступний самокат через додаток Bolt або на вулиці, а потім просканувати QR-код на самокаті, щоб розблокувати його.

Після завершення поїздки потрібно правильно припаркувати самокат, щоб він не перешкоджав руху пішоходів. Слід підняти самокат і поставити його на червону підніжку. По закінченню припаркування необхідно зробити фотографію транспортного засобу в додатку, щоб завершити поїздку.

Вартість користування електросамокатом складається з оплати за розблокування та певну ціну за кожну хвилину використання. У Дніпрі будуть діяти наступні тарифи: розблокування самокату коштуватиме 9 гривень, а за кожну хвилину поїздки користувачам доведеться сплатити 3,2 гривні.

"Ми розвиваємо сервіс прокату електросамокатів незалежно від непередбачуваності ситуацій та інших викликів, пов'язаних з часом війни. Електросамокати стали символом мобільності та свободи руху, і нам важливо, щоб люди користувалися цим зручним та екологічним видом транспорту в різних куточках України", - наголосив керівник розвитку компанії Bolt в Україні Антон Мілка.

У компанії також підкреслюють, що перед першою поїздкою користувачі проходять відповідний навчальний курс для забезпечення безпеки під час користування електросамокатами. Крім того, компанія постійно впроваджує нові функції з метою забезпечення безпеки під час поїздок.

Варто зазначити, що крім Дніпра, сервіси Bolt на сьогодні доступні також у Києві, Львові, Харкові, Запоріжжі, Полтаві, Кривому Розі, Чернігові, Сумах, Білій Церкві, Вінниці, Хмельницькому, Житомирі, Кропивницькому, Черкасах, Миколаєві, Чернівцях, Кременчуці, Луцьку, Рівному, Тернополі, Мукачеві, Дрогобичі, Кам'янці-Подільському, Трускавці, Ужгороді, Івано-Франківську та Одесі.

Нагадаємо, що компанія запустила свій сервіс прокату електросамокатів у Хмельницькому лише недавно, 19 травня. Там користування самокатом коштує трохи менше, ніж у Дніпрі.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273158.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua