Французькі компанії зазнали збитків на суму понад 1 млрд євро внаслідок масових заворушень

05 июл, 16:00

Французькі компанії зазнали збитків на суму понад 1 млрд євро внаслідок масових заворушень та погромів, які виникли після вбивства підлітка поліцейським. Про це повідомив голова Руху підприємців Франції, Жоффруа Ру де Безьє.

За оцінками Руху підприємців, під час протестів у Франції було повністю розграбовано близько 200 магазинів, пошкоджено 300 відділень банків, а також пограбовано близько 250 тютюнових крамниць. Деякі об'єкти також постраждали від підпалів.

Зазначається, що оцінка збитків, надана керівником асоціації, не враховує можливих збитків для туристичної галузі.

"Відеозаписи погромів завдають шкоди іміджу Франції. Завжди складно передбачити, чи матимуть наслідки тривалу дію, але цього літа, коли туристичний сезон обіцяв бути успішним, безсумнівно, кількість бронювань зменшиться", - заявив голова Руху підприємців.

Влада Франції звернула увагу на серйозні наслідки для економіки та підприємництва країни. Прем'єр-міністр Жан Кастекс заявив, що уряд мобілізує всі необхідні ресурси для підтримки підприємств та відновлення стабільності в країні. Він також заявив про негайне розглядання запиту від асоціації підприємців щодо надання фінансової допомоги.

Заворушення та насильство, що відбулися у Франції, мають негативний вплив на імідж країни та її економіку. Франція вважається однією з провідних туристичних дестинацій у світі, але такі події можуть вплинути на рішення туристів про відвідування країни.

Уряд Франції вживає заходів для забезпечення громадської безпеки та запобігання подібним подіям у майбутньому. Крім того, влада активно співпрацює з підприємцями та асоціаціями для підтримки підприємств, які постраждали в результаті заворушень, і відновлення стабільності в країні.

Оцінка збитків у мільярд євро стає серйозним сигналом для влади Франції та суспільства про необхідність змін. Запобігання подібним випадкам має високий пріоритет для забезпечення безпеки громадян, стабільності економіки та збереження позитивного іміджу країни.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273195.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua