У Китаї завершено будівництво найбільшого в світі сховища СПГ

06 июл, 14:00

На півдні Китаю, у провінції Гуандун, успішно завершено будівництво п'яти резервуарів для зберігання скрапленого природного газу (СПГ), які стали найбільшими в світі. Кожен з цих резервуарів може вміщати 270 тисяч кубічних метрів газу.

Про це повідомляє CGTN.

"Green Energy Port" Jinwan, розташований у місті Чжухай, є найбільшим терміналом з СПГ на західному березі лиману річки Чжуцзян. Висота кожного резервуара становить 65,7 метра.

Проект "Green Energy Port" Jinwan є одним з найскладніших інженерних проектів у Китаї зі зберігання СПГ в умовах складної геології та високої сейсмічної активності.

Перша черга бази "Green Energy Port" розпочала роботу ще з 2013 року, надаючи безперервну та стабільну енергію для Великого затоки Гуандун-Гонконг-Макао.

Планується, що друга черга проекту, яка передбачає введення в експлуатацію п'яти супергабаритних резервуарів для зберігання СПГ, буде завершена у 2024 році. Після цього "Green Energy Port" стане найбільшим центром зберігання та транспортування природного газу на півдні Китаю.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273214.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua