Денис Шмигаль повідомив, що в країні не виникне дефіциту пального

07 июл, 09:00

Денис Шмигаль, прем'єр-міністр України, повідомив, що в країні не виникне дефіциту пального, а ситуація на ринку пального є контрольованою.

Про це він заявив під час телемарафону, який транслювався на каналі "Укрінформ".

За словами прем'єр-міністра, на сьогодні в Європі та в Україні не спостерігається дефіциту пального. Прогнози також не передбачають появи дефіциту. Таким чином, очікується стабільна ситуація на ринку пального.

Денис Шмигаль зазначив, що це питання було обговорено на нараді у Міністерстві економіки з представниками ключових мереж, які займаються торгівлею дизельним паливом та бензином.

"Тому ми спостерігаємо спокійну ринкову ситуацію з нормальним постачанням та продажем дизельного палива та бензину. Не очікується дефіциту", - додав Шмигаль.

Уряд України вживає заходів для забезпечення стабільного постачання пального на ринку. Необхідні заходи здійснюються спільно з підприємствами та мережами з продажу палива, а також залученими органами контролю.

Надійне постачання пального є важливою складовою економічної стабільності країни. Забезпечення належної роботи автотранспорту, сільськогосподарської техніки та інших галузей, які залежать від пального, має велике значення для ефективного функціонування економіки.

Уряд продовжуватиме моніторити ринок пального та вживатиме необхідні заходи для запобігання виникненню дефіциту.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273237.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua