Нульове розмитнення автомобілів стає предметом обговорення

12 июл, 18:00

Нульове розмитнення автомобілів стає предметом обговорення, депутати Верховної Ради розглядають можливість повернення цієї пільги для учасників бойових дій. Про це повідомив народний депутат Павло Бакунець під час ефіру телемарафону.

За словами нардепа, існує ініціатива введення нульового розмитнення для військовослужбовців, які мають посвідчення учасника бойових дій, щоб звільнити їх від сплати мита при імпорті автомобілів з-за кордону.

Ця ініціатива має важливе значення для задоволення потреб фронту, оскільки дозволить військовим частинам легше здійснювати імпорт необхідних автомобілів для українських оборонців.

Павло Бакунець також наголосив, що нульове розмитнення авто сприятиме військовим у використанні транспортних засобів як на фронті, так і в особистих цілях, наприклад, під час відпустки.

Депутат зазначив, що за такими пільгами також можуть скористатися родичі та дружини військовослужбовців, які везуть автомобілі з-за кордону. У такому випадку, на митному кордоні необхідно буде пред'явити посвідчення учасника бойових дій, щоб уникнути сплати мита.

Важливо відзначити, що нульове розмитнення автомобілів для учасників бойових дій має на меті сприяти потребам військових та надати їм можливість користуватися автотранспортом зі значною знижкою чи без сплати мита.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273346.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua