Знайомство студентів з податковою службою

12 июл, 11:08

Днями в центрі «Дія.Бізнес» міста Кривого Рогу відбулась зустріч студентів Державного університету економіки і технологій з фахівцями Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі - ГУ ДПС). У заході прийняв участь заступник начальника ГУ ДПС Валерій Леонов у режимі онлайн.
Мета зустрічі не тільки знайомство студентів з податковою службою її історією та структурою, а й з щоденною роботою податківців.
Податківці розповіли про діяльність Державної податкової служби України та її територіальних підрозділів, сервісного обслуговування платників податків та надання адміністративних послуг, порядок взаємодії органів ДПС із засобами масової інформації, можливості працевлаштування до податкових органів та особливості проходження державної служби.
Також, для студентів провели екскурсію Центром обслуговування платників податків Криворізької південної державної податкової інспекції ГУ ДПС.
По завершенні зустрічі студенти, викладачі щиро подякували податківцям за проведений захід та отриману корисну інформацію і висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273360.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua