До місцевих бюджетів Дніпропетровщини платниками спрямовано понад 3,1 млрд грн плати за землю

14 июл, 11:01

Протягом шести місяців 2023 року до місцевих бюджетів Дніпропетровщини від платників надійшло понад 3,1 млрд грн плати за землю. Сума надходжень збільшилась порівняно з січнем – червнем 2022 року на понад 901,5 млн грн, або майже на 41 відсоток. На цьому акцентувала увагу очільниця Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш.
Як зазначила Наталя Федаш, платники плати за землю подають податкову декларацію за формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 18.02.2022 № 83. Керівник податкової служби області звернула увагу, якщо платник має земельні ділянки і у власності і в оренді,  необхідно пам’ятати, що в одній  податковій декларації не допускається обрання одночасно обох видів податкових зобов’язань – «Земельний податок» і «Орендна плата».
Керівник податкової служби Дніпропетровщини нагадала, що для оперативного отримання інформації про норми податкового законодавства, в податковій службі діє комунікаційна податкова платформа і телефонні номери «гарячої лінії», за допомогою яких платник має можливість отримати фахові відповіді на запитання, що належать до компетенції контролюючих органів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273444.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua