Понад 402,6 млн грн податку на нерухоме майно – надходження до місцевих бюджетів Дніпропетровщини з початку поточного року

17 июл, 10:52

Протягом січня – червня 2023 року до місцевих бюджетів Дніпропетровської області надійшло понад 402,6 млн грн податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. У порівнянні з минулорічним показником надходження виросли на понад 132,8 млн грн, або на 49,2 відсотків.
Висловлюємо подяку платникам, які підтримують економічний фронт нашої держави!
Нагадуємо, що відповідно до п.п. 69.22 п. 69 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України не нараховують та не сплачують податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, зокрема за знищені об’єкти житлової та/або нежитлової нерухомості внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України, на підставі даних Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України (далі – Реєстр майна):
фізичні особи за 2021 рік та наступні податкові (звітні) періоди – за об’єкти, дані про знищення яких внесені до Реєстру майна;
юридичні особи – за 2022 рік та наступні податкові (звітні) періоди – за об’єкти, дані про знищення яких внесені до Реєстру майна.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273484.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua