Кооперативний молокопереробний завод «Набіл» буде відкрито завдяки підтримці уряду Канади

18 июл, 15:30

Кооперативний молокопереробний завод "Набіл" буде відкрито у селі Утішків Красненської територіальної громади Львівської області завдяки підтримці уряду Канади та місцевих виробників молока. Цей перший кооперативний молокопереробний завод стане вагомим кроком у розвитку молочного бізнесу в Україні. Про це повідомив голова Золочівської районної ради Орест Кавецький.

Офіційне відкриття заводу "Набіл" заплановано на 18 липня. Проєкт став можливим завдяки фінансовій підтримці уряду Канади та співпраці з місцевими виробниками молока. Це відкриття є важливим кроком у розвитку молочного сектору в регіоні та сприятиме покращенню економічної ситуації у громаді.

Завод "Набіл" матиме значну потужність та зможе переробляти до 25 тисяч літрів сировини за одну зміну. У разі потреби ця потужність може бути збільшена до 75 тисяч літрів. Це дозволить підприємству забезпечувати виробництво широкого асортименту молочних продуктів, включаючи фасоване пастеризоване молоко, м'які сири, кефір, сметану, масло та йогурти.

Створення кооперативного молокопереробного заводу важливе з точки зору розвитку молочної промисловості в Україні та підтримки місцевих виробників молока. Він створить нові робочі місця та сприятиме зміцненню економічного потенціалу регіону.

Запуск такого заводу допоможе вирішити проблеми у сфері переробки молока та забезпечити виробникам стабільний ринок збуту своєї продукції. Крім того, це стане важливим кроком у розвитку кооперації та підтримки місцевих сільських громад.

Перший кооперативний молокопереробний завод "Набіл" в Львівській області є важливою ініціативою для розвитку молочного сектору в Україні. Він сприятиме зростанню виробництва якісних молочних продуктів та підтримці місцевих виробників молока.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273499.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua