ДПС та EU4PFM: амбітні плани стають реальністю

18 июл, 10:37

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує, що ДПС України на вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/691649.html повідомила.
Амбітні плани ДПС стають реальністю. За підтримки проєкту EU4PFM вдалося реалізувати низку сучасних прогресивних ІТ-рішень в удосконаленні внутрішніх бізнес-процесів.
Очільниця ДПС Тетяна Кірієнко та заступник Голови ДПС з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Наталія Калєніченко взяли участь у 11-му засіданні Керівного комітету проєкту EU4PFM.
Учасниками заходу були представники Міністерства фінансів, Державної митної служби, Європейської делегації в Україні та міжнародні експерти EU4PFM.
Представниками євроделегаціі було зазначено, що навіть в умовах війни досягнуто значного прогресу у впровадженні ІТ-рішень.
На сьогодні реалізовані проєкти з модернізації Контакт-центру ДПС для посилення розʼяснювальної роботи та підвищення комплаєнсу, розроблена система для управління справами у сфері оскарження та судового супроводження, створена система для автоматичного обміну інформацією CbC/CRS.
У фокусі подальшої співпраці ДПС та EU4PFM – реалізація проектів: е-аудит, ІТ-рішення для аналізу ризиків з питань трансфертного ціноутворення, система обліку даних та універсальний каталог РРО, впровадження кращих практик ЄС у сфері податкового адміністрування.
Дякуємо нашим міжнародним партнерам за підтримку, працюємо на Перемогу.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273518.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua