Податківці Дніпропетровщини привітали бухгалтерів та аудиторів з професійним святом

18 июл, 10:38

Засновник бухгалтерії Лука Пачолі казав, що успіх справи складається, зокрема, з вміння вірно вести книги та швидко рахувати. Тож зрозуміло, що фінансовий тріумф у бізнесі досягається завдяки компетентному бухгалтеру.
Днями керівництво Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) привітало бухгалтерів та аудиторів – членів Громадської ради при ГУ ДПС з нагоди відзначення їх професійного свята – Дня бухгалтера та аудитора.
На заході очільниця податкової служби області вручила майстрам бухгалтерського обліку і рахівництва похвальні листи за плідну співпрацю та активну громадянську позицію як членів Громадської ради при ГУ ДПС.
«Дякую за професійний внесок в загальнодержавну справу. Бухгалтер – це особлива професія. Вона визначається найвищими моральними критеріями – порядністю, чесністю, принциповістю, законністю. Тому і Ви – люди незвичайні, закохані у досконалу магію цифр. Хай Ваше життя буде наповнене успіхами, позитивними емоціями, новими досягненнями!» – відзначила Федаш Наталя у своїй вітальній промові.
Потужна синергія податківців та платників дозволить забезпечити економічну стійкість нашої держави.
Працюємо щодня, разом!
Віримо в Перемогу!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273520.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua