Співпраця з територіальними громадами триває: податківці Дніпропетровщини провели черговий воркшоп

20 июл, 11:03

Спільна і цілеспрямована робота податківців та представників територіальних громад – ефективний та продуктивний напрям діяльності Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС), що здійснюється на постійній основі.
Днями фахівці податкової служби області разом з представниками органів місцевого самоврядування регіону розглядали найактуальніші для територіальних громад кейси.
Онлайн-зустріч відбулась за участі в. о. начальника ГУ ДПС Федаш Наталі, заступників начальника податкової служби області Леонова Валерія та Яіцького Максима.
За словами очільниці ГУ ДПС, у рамках постійної співпраці податкова служба Дніпропетровщини завжди готова та відкрита до діалогу з платниками. Фахівці проаналізували та систематизували питання, отримані від територіальних громад і наразі готові відповісти на них. Крім того, учасники зустрічі можуть прийняти участь в обговоренні актуальних питань. Для ГУ ДПС дуже важливо мати зворотний зв’язок.
Такі зустрічі допомагають загальними зусиллями вирішувати важливі питання, а також зміцнювати партнерські відносини між територіальними громадами та податковою службою Дніпропетровщини.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273592.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua