Майже 14,6 млрд грн направили до державного бюджету платники Дніпропетровщини

21 июл, 10:31

У січні – червні 2023 року платники Дніпропетровщини спрямували до державного бюджету майже 14,6 млрд гривень. Про це повідомила очільниця Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш.
Як зазначила керівник податкової служби Дніпропетровщини, податкові відрахування на користь держави – це внесок у Перемогу від нашого бізнесу. Сумлінна сплата податків сьогодні – це не тільки забезпечення обороноздатності країни, це – своєчасні виплати заробітних плат і пенсій, це надання необхідних послуг населенню, а також допомога внутрішньо переміщеним особам і всім, хто зараз потребує підтримки.
В. о. начальника податкової служби області висловила подяку всім платникам за відповідальне ставлення до сплати податків.
«Нині, майже усі галузі економіки працюють, адаптуючись до сьогоднішніх реалій. Працюють попри перебої у виробничих процесах, розриви каналів поставок і збуту, а часом і руйнування підприємств та логістики. І ці фактори свідчать про те, що економіка відновлює свої позиції. Тож, не зупиняємось, впевнено крокуємо до нашої Перемоги!» - зазначила Наталя Федаш.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273630.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua