До місцевих бюджетів Дніпропетровщини з початку року надійшло майже 21 млрд гривень

24 июл, 10:49

Протягом січня – червня 2023 року до місцевих бюджетів Дніпропетровської області надійшло майже 21 млрд грн, що у порівнянні з І півріччям 2022 року на понад 2,8 млрд грн, або на 15,5 відсотків більше. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш.
За словами очільниці податкової служби Дніпропетровщини, 2023 рік, зокрема, показує, що наш бізнес здатен гідно протистояти будь-яким викликам, в т. ч. і у фінансовій частині, навіть в умовах воєнного стану.
З початку воєнної агресії держава забезпечила відповідні економічні умови для платників податків – було запроваджено певні податкові пільги. Це дало можливість підприємництву вистояти в нелегкий час. І сьогодні представники бізнес-спільноти демонструють належну підтримку економіки регіону – більшість працює і сумлінно сплачує податки. Про це свідчить зростання надходжень до місцевих бюджетів. При цьому, важливу роль у досягненні спільної мети – забезпечення наповнення місцевих бюджетів, – відіграє взаємодія податківців з територіальними громадами.
«Налагодження тісної співпраці з територіальними громадами у напрямку подальшої роботи щодо відновлення і збільшення довоєнних темпів росту надходжень до бюджетів – одне з першочергових завдань податкової служби сьогодні. Ми завжди готові та відкриті до діалогу», – зазначила керівник податкової служби регіону.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273669.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua