Швейцарський банк Julius Baer оголосив про намір закрити рахунки клієнтів, які проживають в Росії

26 июл, 13:30

Швейцарський банк Julius Baer оголосив про намір закрити рахунки своїх клієнтів, які проживають в Росії. Ця інформація надійшла від консалтингової компанії Main Partner Trust, а її достовірність підтвердив один з клієнтів Julius Baer, який отримав відповідне сповіщення.

У повідомленні зазначається, що Julius Baer почав інформувати своїх клієнтів, які мають основне місце проживання в Росії, про майбутнє закриття їх рахунків. Згідно з отриманою інформацією, всі ділові відносини з цими клієнтами будуть припинені не пізніше 31 грудня.

Причиною закриття рахунків є поточні обставини і розвиваючіся обмеження, через які банк більше не може забезпечити повний спектр послуг з управління активами, що відповідають стандартам банку. У зв'язку з цим, з 30 вересня будуть припинені угоди і контракти, такі як кредитні договори.

З 1 серпня Julius Baer також запровадить додаткові комісії, зокрема, квартальну плату за обслуговування в розмірі 2250 швейцарських франків (приблизно 2590 доларів).

Банк просить своїх клієнтів надати необхідну інформацію для початку процесу закриття рахунків та переказу коштів на інші рахунки.

Важливо зазначити, що в травні Julius Baer повідомив своїх клієнтів, які представляють Росію та Білорусь, про замороження їхніх інвестиційних рахунків у зв'язку з вимогами європейського депозитарію Euroclear. Це призвело до тимчасового припинення продажу цінних паперів, зберіганих в Euroclear, та неможливості купівлі нових цінних паперів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273712.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua