Уряд надасть Укрзалізниці понад 37 мільйонів євро на закупівлю рейок

27 июл, 14:00

Про це було оголошено представником уряду в Верховній Раді, Тарасом Мельничуком, у повідомленні у месенджері Telegram.

Зазначено, що кошти у сумі 37 мільйонів 600 тисяч євро будуть спрямовані до акціонерного товариства "Українська залізниця" та Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури.

Ці кошти надходять в рамках Рамкового договору між урядами України та Французької Республіки, укладеного для реалізації проєкту постачання рейок для "Укрзалізниці".

Рішення про надання кредитних коштів було прийнято на засіданні уряду у вівторок, 25 липня. Також затверджено Порядок використання зазначених коштів.

Ця ініціатива має на меті підтримати розвиток залізничної інфраструктури в Україні та покращити роботу залізничного транспорту. Закупівля рейок є важливим етапом для забезпечення безперебійності руху поїздів і забезпечення комфортних умов для пасажирів.

Партнерство між урядами України та Франції сприятиме зміцненню економічних зв'язків між двома країнами та сприятиме обміну технологіями та досвідом у сфері транспортної інфраструктури.

Реалізація даного проєкту сприятиме покращенню інфраструктури та створенню сприятливих умов для розвитку транспортного сектору в Україні, що, в свою чергу, сприятиме економічному зростанню та підвищенню якості перевезень на залізницях країни.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273748.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua