Збір на розвіддрони завершено, за тиждень зібрано вражаючу суму в 120 млн грн

27 июл, 16:30

Збір на розвіддрони для Головного управління розвідки Міністерства оборони України завершено, і за тиждень зібрано вражаючу суму в 120 млн грн. Благодійний фонд Сергія Притули, організатора акції "Виявляємо – знищуємо", повідомив про успішне завершення збору коштів у відеозверненні, опублікованому пізно ввечері 25 липня.

Цей благодійний збір стартував 19 липня з метою зібрати кошти для придбання п'яти станцій EOS для виявлення ворожої техніки для ГУР. Велика сума коштів була необхідна для забезпечення ефективної розвідувальної діяльності та зміцнення обороноздатності України.

Притула пояснив, що фонд спеціально виділив на збір повний тиждень, а не кілька днів, оскільки січень, липень і серпень є особливо напруженими місяцями для волонтерів. Протягом цього періоду багато допоміжних ініціатив потребує підтримки, тож такий термін збору був обраним свідомо.

За словами Притули, необхідну суму коштів вдалося зібрати за годину до закінчення збору, що свідчить про велику підтримку та співчутливість українських та зарубіжних донорів.

Донати надходили з усього світу, як з Північної Америки, так і з Латинської Америки, Польщі, Чехії, Норвегії, Британських островів, а також з усіх куточків України. Це свідчить про глобальну підтримку та інтерес до допомоги Україні у забезпеченні національної безпеки та миру в регіоні.

На зборі було організовано аукціон, на якому виставили знамениту мапу "розділу Росії" з кабінету голови ГУР Кирила Буданова. Цей унікальний предмет увійшов у історію, оскільки був проданий за 14 млн грн, додатково збільшивши зібрані кошти та підтримку національної оборони.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273753.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua